ESPECIALITZADA EN ÀFRICA NEGRA

c/ Sicília, 332 08025 BARCELONA



www.laploma.org





31 de maig 2010

PROPERA TERTULIA AFRICANA DIA 17 JUNY A LES 7,30




LA VIDA EN ESPIRAL. Abasse Ndione.
Senegal no és un país tant idíl•lic com pot semblar, l’observació de la vida quotidiana dels joves drogoaddictes d’un poble proper a Dakar ha permès a l’autor escriure una novel•la negra sobre el tràfic de drogues.
La corrupció de la classe dirigent senegalesa i altres estigmes de la societat del Senegal es veuen reflectides en aquesta nova obra d’Abasse Ndione que sempre ha estat preocupat pels problemes del seu país.
Aquesta obra va fer que l’autor fos conegut a Europa al ser publicada per l'editorial Gallimard.
El 2009 es va publicar en castellà la novel•la “Ramata” amb una bona acollida per part dels lectors coneixedors de la literatura africana, d’aquesta novel•la existeix una versió cinematogràfica.
Us recordem que us va agradar molt aquesta novel.la a tots els assistents a la tertúlia ja que introduia molts aspectes de la societat senegalesa. Creiem que aquesta també us atraparà d'igual manera.

17 de maig 2010

Tertúlia dimarts 25 de maig a les 7



Aquest més hem seleccionat aquest llibre per a la tertúlia, perque crèiem que es tracta d'un tema encara força viu en la nostra societat actual.
NEGRE DE MERDA editat per Columna edicions d'Matthew Tree, que ha acceptat venir personalment a la tertulia, per comentar plegats el seu llibre.
Us esperem com sempre, amb l'entusiasme de participar en el col.loqui.