ESPECIALITZADA EN ÀFRICA NEGRA

c/ Sicília, 332 08025 BARCELONA



www.laploma.org





24 d’abril 2011

JA HA PASSAT SANT JORDI 2011.........



Un any més la festa del llibre ha estat protagonista al carrer, amb resultat positiu gràcies a la participació d’autors i l’entusiasme dels lectors.

A Llibreria LA PLOMA ens van acompanyar diversos autors que van signar la seva obra a la nostra parada d’Avinguda Gaudí, els volem agrair la seva gentilesa així com també el suport de les respectives editorials.

Per acabar aquesta diada tant important del mon del llibre es van aplegar a la nostra parada de Av. Gaudí a partir de les 7 de la tarda diversos escriptors africans per celebrar conjuntament els 20 anys de dedicació a la temàtica africana que fomenta LLIBRERIA LA PLOMA

És la primera vegada que en una diada de Sant Jordi es reuneixen en un mateix espai autors que es dediquen a escriure sobre el continent negre, agraïm a tots ells la seva valuosa participació.
MOLTES GRÀCIES a tots els clients i amics que ens han acompanyat en aquesta magnifica diada.

22 d’abril 2011

col·laboració amb CASA AFRICA



Ens plau molt poder comunicar als nostres amics i clients que La Ploma ha establert un acord de col•laboració amb Casa África que és una institució que té la finalitat d’establir llaços de intercanvis de tota mena entre Espanya i Àfrica, té la seva seu a Las Palmas de Gran Canaria.
De les múltiples activitats que porta a terme Casa África destaca el fet que és qui patrocina les tres col•leccions de llibres que amb el títol Casa África estan dedicades a publicar obres referents al continent africà: narrativa, assaig i política, els seus noms ja indiquen quina és la disciplina a la que es dedica cada una d'elles. En la de narrativa es publiquen títols d’autors africans tant dels clàssics més coneguts i consagrats, reedicció d'obres importants que es trobaven totalment exhaurides com de escriptors més joves que s’estan obrint pas en el difícil món de la literatura.
El primer pas de aquesta col•laboració amb Casa áfrica va ser l’rganització de la presentació, el passat 14 d’abril, al centre Cívic La Sedeta del llibre de Ferran Iniesta “Pensamiento tradicional africano, regreso al Planeta Negro”,que pertany a la col•lecció d’assaig de Casa África i que edita “Libros de la Catarata”.
El proper dia de Sant Jordi, 23 d’abril, dedicarem un espai especial a la parada de l’avinguda Gaudí a les tres col•leccions de Casa África: narrativa, assaig i política, a partir de les 7 de la tarda contarem amb la preséncia dels següents escriptors africans: Juan Tomás Ávila Laurel, de Guinea Equatorial autor de novel•les situades al seu pais, Remei Sipi, també de Guinea Equatorial que té diverses obres d’assaig i reculls de contes bubis, Johari Gautier, periodista i escriptor afroantillà, autor de llibres de viatges i de contes relacionats amb l’història d’Àfrica i Joan Riera que és català antropòleg i un gran coneixedor d’Àfrica, autor de guíes de viatges, podreu parlar amb ells i demanar-los que us dediquin els seus llibres.
La relació que hem iniciat amb Casa Àfrica ens fa preveure que serà profitosa per amdues parts i que servirà per a oferir un millor servei als nostres amics i clients interessats en qüestions africanes.

18 d’abril 2011

SIGNATURES SANT JORDI 2011


UN ANY MÉS, CELEBREM SANT JORDI 2011 I CONVIDEM A SIGNAR A TOTS AQUESTS AUTORS EN LA PARADA D'AV. GAUDÍ AL COSTAT SAGRADA FAMÍLIA.
matí 12 a 1 Mercè Arànega il·lustradora llibre infantil
matí 12 a 1 Lola Mariné autora Nunca fuimos a Katmandú
matí 12 a 1 Santi Fornells autor Bufi aquí
matí 1 a 2 Raquel Garcia Ulldemolins autora Canallades


tarda 4 a 5 Meritxell Falgueras autora Presume de vinos en 7 dias
tarda 4 a 5 Lluís Gutierrez autor Mala Hòstia
tarda 5 a 6 Arturo San Agustín autor Sapore di sale
tarda 5 a 6 Bru Rovira autor Vidas sin fronteras
tarda 6 a 7 Cristina Martín Princesa Inca Mujer Precipício poemes
tarda 6 a 7 Òscar Sardà il·lustrador llibre infantil
tarda 6 a 7 Raquel Barco autora La raza número 4

Rebrem als autors africans a partir 7 de la tarda
REMEI SIPI, TOMÀS AVILA LAUREL,JOHARI GAUTIER, JOAN RIERA,SAIBA BAYO

AGRAÏM LA COL·LABORACIÓ DELS AUTORS I LES EDITORIALS

10 d’abril 2011

OFERTA ANTICRISI!! Qualitat a un preu extraordinari

No desaprofiteu aquesta sensacional oferta!!
Us presentem una extraordinaria oferta que us deixarà sense l’excusa que els llibres són cars i per aquest motiu no en compreu.
La col•lecció “Casa África” de l’editorial “Ediciones del Cobre” aplega una sèrie de títols d’obres de narrativa d’autors africans traduïdes al castellà en la que es troben títols de gran importància de la literatura africana.
Ara teniu l’oportunitat d’adquirir llibres d’aquesta col•lecció a uns preus realment revolucionaris.

Un exemplar: 7 euros
Dos exemplars: 12 euros
Tres exemplars: 15 euros

Només durarà mentre disposem d’existències.
El lloc on trobareu els llibres ofertats és:
Llibreria La Ploma
c/. Sicília 332 08025 Barcelona, entre Provença i Rossellò
Tel. I Fax 93 457 99 49
Correu electrònic laploma.llibreria@gmail.com
Servim comandes a qualsevol localitat d’arreu del món.