ESPECIALITZADA EN ÀFRICA NEGRA

c/ Sicília, 332 08025 BARCELONA



www.laploma.org





10 de novembre 2011

TERTÚLIES SOBRE LITERATURA AFRICANA












El passat dia 9 de novembre va tenir lloc a la rebotiga de La Ploma la presentació del llibre “Àfrica en diez palabras: manual de supervivència para la jungla del asfalto”, de l’arqueòleg i naturalista Jordi Serrallonga. La vetllada va comptar amb un bon nombre d’assistents que van omplir abastament l’espai de la rebotiga de la llibreria.
En un ambient distés i informal l’autor va desenvolupar els criteris que en el llibre presenta sobre la visió que els quasi vint anys de treballs a l’Àfrica i altres llocs del món li han donat.
Les deu paraules en swahili que és la llengua dels massai encapçalen els deu capítols en els que s’exposen diferents conceptes sobre la vida dels africans. Les intervencions de molts dels assistents van propiciar un debat àgil i amè que va fer que la vetllada transcorregués a plena satisfacció de tothom.
Volem aprofitar per agrair a Jordi Serrallonga i Editorial Plataforma les facilitats per celebrar aquest acte.
El mes de desembre farem un parèntesi motivat per les festes nadalenques i el gener de 2012 reprendrem les tertúlies sobre literatura africana, tant aviat com s’hagi triat l’obra a comentar i la data ho anunciarem en aquest blog i ho comunicarem per correu electrònic a tots aquells que ens hagin facilitat la seva adreça.
Esperem retrobar als vells amics i incorporar-ne de nous.