ESPECIALITZADA EN ÀFRICA NEGRA

c/ Sicília, 332 08025 BARCELONA



www.laploma.org





13 de març 2012

Una iniciativa de turisme responsable


Us convidem a entrar en aquesta pàgina
es molt recomanable fer-hi una visita
la zona és preciosa,muntanyosa, verge
la gent encantadora i molt acollidora
una opció segura
http://thebukaruproject.wordpress.com

03 de març 2012

25è aniversari de LA PLOMA





VINT-I-CINC ANYS AL SERVEI DE LA CULTURA

Enguany es compleixen vint-i-cinc anys de la inauguració de la Llibreria La Ploma,
és una fita important que volem celebrar com es mereix i per aquest motiu estem preparant diverses activitats per commemorar com es mereix aquesta efemèride.
Farem el tret de sortida el proper
dia 30 de març,divendres a les 5 de la tarda
que ens visitarà Jerónimo Stilton, el ratolí que fa les delícies dels infants,a La Ploma, tots els nens i nenes tindran l’ocasió de saludar-lo i compartir amb ell una agradable vetllada.
Estem en contacte amb diverses editorials per a poder comptar el dia del llibre i les dates properes amb la presència d’autors que es personaran a la llibreria o la parada de l’avinguda Gaudí per signar les seves obres i conversar amb tots vosaltres.
Aquest any volem que SANT JORDI SIGUI FESTA GRAN a LA PLOMAComptem amb tots vosaltres, que ho fareu possible
Moltes gràcies
Geronimo StiltonNascut a Ratalona (Illa dels Ratolins), Geronimo Stilton és llicenciat en Ratologia de la Literatura Ràtica i en Filosofia Rosegairística Comparada. Des de fa vint anys dirigeix L'Eco del Rosegador, el diari amb més difusió de Ratalona.
Ha estat guardonat amb el Premi Ratitzer per un sensacional reportatge, El misteri del tresor desaparegut. Geronimo ha rebut també el Premi Andersen 2001 com a personatge de l'any. Un dels seus llibres ha guatnyat el Premi eBook Award 2002 al millor llibre electrònic del món per a infants.
En el seu temps lliure, Stilton col•lecciona antigues crostes de formatge parmesà del segle XVIII i juga al golf, però el seu passatemps preferit és explicar contes al seu nebot Benjamí.