ESPECIALITZADA EN ÀFRICA NEGRA

c/ Sicília, 332 08025 BARCELONA



www.laploma.org





20 d’abril 2016

15 d’abril 2016

NOVETAT AFRICANA

Motorsoul

Stalker

Motorsoul és l’energia intangible i primigènia que mou en última instància l’ésser humà. Motorsoul ens iguala en condició, no pot ésser dominada per la nostra voluntat i es manifesta en les pitjors circumstàncies. Motorsoul no ens abandona mai, és natura.
Un llibre amb quatre relats sobre l’Àfrica invisible i amb un fil conductor, Motorsoul.
La brutalitat i vitalitat d’un món del qual se’ns manté ignorants se’ns presenta, amb tota la seva cruesa, en quatre relats ambientats en quatre països africans: Namíbia, Congo, Senegal i Ruanda.
Dos soldats perseguint uns fugitius pel desert, un home que conviu amb alguna cosa dintre seu, uns viatgers assaltats i abandonats a la carretera, un lladre que fuig i cau enmig del conflicte.
Un llibre sobre l’Àfrica invisible i amb un fil conductor, Motorsoul. Abús i violència, malalties, heroïcitats, religió, esperança, màgia i superstició, uneixen i destrueixen comunitats, famílies i persones en aquesta novel·la d’aventures.
“Motorsoul és l’energia intangible i primigènia que mou en última instància l’ésser humà. Motorsoul ens iguala en condició, no pot ésser dominada per la nostra voluntat i es manifesta en les pitjors circumstàncies. Motorsoul no ens abandona mai, és natura.”
Així defineix l’autor Motorsoul, allò que et fa reaccionar en última instància abans de prendre una ràpida decisió. Estàs segur que actues amb el cervell?

Stalker és un autor català que ha volgut mantenir la seva identitat en l’anonimat.