ESPECIALITZADA EN ÀFRICA NEGRA

c/ Sicília, 332 08025 BARCELONA



www.laploma.org





16 de desembre 2006

LES CINC CARES DE LA TERRA

US RECOMANEM ESPECIALMENT AQUEST LLIBRE.

RESSENYA DEL LLIBRE:
La novel·la Les Cinc Cares de la Terra ens regala una història d'intriga que succeeix pels cinc continents. El seu protagonista, un psiquiatre inquiet i aventurer, s'estranya davant d'una sèrie de somnis que li descobreixen una veritat terrible i enigmàtica. Cinc dones i cinc al·lucinacions es barregen en un misteri exòtic i distant en el temps, un seguit d'imaginacions que enfrontaran el nostre psiquiatre amb els grans, les multinacionals farmacèutiques. El desenllaç del relat ens portarà a comprendre com funcionen actualment moltes nacions i quin és el veritable forat de la humanitat, el sentit real d'estimar i el del seu principal enigma, les cinc cares de la terra.

L'AUTOR DAVID RABADÀ i VIVES, (Barcelona, 1967):
Es va doctorar en Ciències Geològiques l'any 1995 entrant més tard en el món de la narrativa de manera prolífica i original. Ha publicat més d'una trentena d'articles assolint en tres ocasions el Premi Treballs de Natura de l'Institut d'Estudis Vallencs. Els nombrosos viatges que l'autor ha realitzat al Tercer Món fan de rerefons de molts dels seus escrits i novel·les. Premi Fundació Eduard Fontseré l'any 1996, assolí també el Contxita Bretxa de Narrativa els anys 1998 i 2000. Seguiren el Premi UPC de Ciència Ficció 1999 amb una menció especial. L'any 2000 publica la novel·la Un Déu per als Ignorants. El 2003 obté dues mencions especials en el Pérez Bastardas de periodisme. Del 2002 al 2006 formarà part del jurat del Romà Comamala de Narrativa. Escriurà i dirigirà l'obra teatral A Dues Bandes (2004 i 2005) i durant el 2004 guanyarà el primer premi Monólogos de Humor de Radio Club 25. El passat 2005 va rebre el Ciutat de Viladecans de Narrativa com finalista.
L'any 2006 publica la novel·la Les Cinc Cares de la Terra. Actualment exerceix de professor conjuntament amb la publicació d'articles i la realizació de conferències sobre els seus viatges sent col.laborador científic del MGSB.

NOVETAT EDITORIAL TAKUSAN


CUENTOS DE SAHEL
de Birago Diop

En el Àfrica negra,toda fabula, incluso todo cuento, es la expresión en imàgenes de una verdad moral, es a la vez conocimiento del mundo y lección de vida social.


TAKUSAN és una editorial que aposta per la literatura africana i mereix tot el nostre recolçament.



El escriptor senegalés BIRAGO DIOP es força conegut
pels reculls de contes.

06 de desembre 2006

Cicle de xerrades "D'Ulisses a Ulisses"



19 de desembre de 2006 a les 19:30

Remei Sipi ens parlarà de la novel·la La primera agència de dones detectives.

No hi falteu, serà una sessió molt divertida.