ESPECIALITZADA EN ÀFRICA NEGRA

c/ Sicília, 332 08025 BARCELONA



www.laploma.org





06 de setembre 2009

noves activitats per a l'Octubre


TERTÚLIES LITERÀRIES AFRICANES

Passades i gairebé oblidades les vacances torna l’època dels bons propòsits: estudiar anglès, anar al gimnàs, deixar de fumar..., però no hi ha cap dubte que el més interessant i fàcil de portar a terme és el de retornar a les TERTÚLIES LITERÀRIES AFRICANES de La Ploma, els que ja les coneixeu sabeu que són enriquidores, instructives i amenes i els que no heu vingut mai però que us interessen els temes relacionats amb l’Àfrica no podeu deixar passar l’oportunitat de viure aquesta experiència, comencem parlant del llibre que s’ha triat i podem acabar debatent sobre qualsevol qüestió relacionada amb Àfrica i els africans.
Normalment ens trobem el darrer dijous de cada mes a les set del vespre a la rebotiga de La Ploma, pot haver canvis de dates motivats per festes, ponts, etc.

PRIMERA TERTÚLIA DE LA TEMPORADA 2009-2010.
Dia: 29 d’octubre de 2009
Hora: Les set del vespre (19.00)
Lloc: Rebotiga de La Ploma, Sicília 332, entre Provença i Rosselló. 93 457 99 49

LLIBRE TRIAT PER AQUESTA OCASIÓ.
Títol. UN REPTIL POR HABITANTE.
Autor: Théo Ananissoh
Preu: 14 euros

El llibre està ja disponible a La Ploma.
És una novel•la breu, 100 pàgines, l’autor és de Togo i fa de professor de literatura africana a Colònia (Alemanya).
Podríem qualificar aquesta obra com a novel•la de gènere negre, hi ha intriga, sexe i violència però tot en un context totalment Africà, passen coses que només es poden concebre a l’Àfrica.
Aquí ja no són els europeus els culpables dels mals actuals del continent negre i..., ja no diem res més del llibre, descobriu vosaltres el que ens vol dir l’autor en tant poques pàgines, un escriptor nou per a una temàtica nova.
Animeu-vos,, estarem molt contents de veure de nou als vells amics i de rebre a qui es vulgui incorporar a la colla de maniàtics de literatura africana.
Us esperem amb delit!!!.

NOTA IMPORTANT: