ESPECIALITZADA EN ÀFRICA NEGRA

c/ Sicília, 332 08025 BARCELONA



www.laploma.org





19 d’abril 2010

SANT JORDI 2010 signatures

Amics un cop més arriba Sant Jordi i la gran Festa del libre a Catalunya.
Un cop més hem fet esforços per celebrar aquesta diada com es mereix,nombrosos escriptors s'acostaran a la nostra parada de la avinguda Gaudi, per dedicar-vos les seves darreres obres, consulteu la graella d'horaris.


CUENTOS HISTÓRICOS DEL PUEBLO AFRICANO
Los “Cuentos históricos del pueblo africano” (Ediciones Almuzara) son un compendio de imágenes y sensaciones sacadas de la historia del continente. Los 18 relatos que lo componen combinan elementos de ficción y se inspiran en el sentimiento africano. Todos y cada uno de ellos se refieren directamente al orgullo y la fortaleza del pueblo africano, la belleza de su continente, la pasión, la naturaleza, la grandeza, la música y la Historia con mayúscula.

1 comentari:

Llibreria la Ploma ha dit...

"No us deixeu desanimar per la portada, que sembla evocar una Àfrica decimonònica primitiva i plena de lleons. No lliga gens amb el contingut, que és francament recomanable. Un llibre ideal per descobrir alguns dels personatges més fascinants de la història africana, com el rei Abubakari II, que es va llançar a la descoberta de l'oceà, el gran estrateg Kanka Moussa, o el megalòman Sonni Ali Ber. I també els fills d'Àfrica enduts pel torrent tràgic de l'esclavatge cap a les Amèriques, com Benkos Biohó, un rebel gairebé mític, o la digna i decidida Rosa Parks. Tot això narrat amb una prosa neta i dinàmica que transmet un amor profund per les nobles arrels, massa sovint oblidades, del continent africà."