ESPECIALITZADA EN ÀFRICA NEGRA

c/ Sicília, 332 08025 BARCELONA



www.laploma.org





09 de febrer 2010

PROPERES TERTULIES


LITERATURA AFRICANA

El passat 28 de gener es va celebrar la tertúlia sobre el llibre “NATIVAS” d‘Inongo-vi-Makomé, teníem prevista la presència de l’autor però no va ser possible ja que en aquelles dates es trobava al seu país Africà, malgrat això la tertúlia va desenvolupar-se amb l’agilitat i participació que caracteritza les nostres tertúlies, de totes maneres hem convidat a l’amic Inongo a que assisteixi a la nostra propera tertúlia per tal de comentar la seva novel•la, esperem que aquesta vegada pugui assistir a la vetllada.

PROPERA TERTÚLIA: 25 DE FEBRER. a les 7,30

L’obra que hem triat per la propera trobada sobre literatura africana és la novel•la “RAMATA” de l’escriptor senegalès ABASSE NDIONE
Es tracta d’un llibre que barreja diversos gèneres: policíac, costumista, antropològic, polític, a part de la trama que ens enganxa des del primer moment en el llibre es troben elements informatius sobre la història de Senegal molt interessants. En la darrera edició de la Mostra de Cinema Africà es va exhibir la versió cinematogràfica de la excel•lent novel•la.
Esperem que el proper dia 25 de febrer que és el darrer dijous del mes us passeu per la rebotiga de La Ploma per viure una nova experiència literària.