ESPECIALITZADA EN ÀFRICA NEGRA

c/ Sicília, 332 08025 BARCELONA



www.laploma.org





02 de març 2010

NOVES TECNOLÒGIES


EL LLIBRE ELECTRÒNIC ARRIBA A LA PLOMA.

Un nou suport per a la lectura ha sorgit en el mercat del llibre recentment, el llibre electrònic conegut amb la denominació anglosaxona E-book.
Com gairebé tothom sap consisteix en un aparell de dimensions semblants a un llibre de format estàndard i de pes reduït que disposa d’una pantalla en la que apareix el contingut del llibre que l’usuari vol llegir, la lectura és molt semblant a la de un llibre en paper ja que la pantalla no emet llum, igual que en la lectura tradicional es necessita una font d’il•luminació natural o artificial.
Els continguts es poden baixar per Internet del fons de la plataforma, FUTURBOOK a la llibreria podeu adquirir targetes de diversos imports amb les quals s’accedeix per Internet a la plataforma, de cada títol es poden realitzar de tres a cinc descàrregues.
L’aparell permet emmagatzemar un gran nombre de títols amb el consegüent estalvi de pes i espai, el sistema permet marcar, subratllar, ressaltar, etc. I es pot utilitzar per altres funcions a part de la lectura dels títols emmagatzemats.
A La Ploma podreu adquirir les targetes per fer les descàrregues i us podem facilitar els aparells de lectura.
Creiem que l’E-book no substituirà ni desplaçarà el llibre tradicional però pensem que s’incorpora un nou element per gaudir del plaer de la lectura i que els llibreters no podem quedar-ne al marge.
Per a més informació:
Tel. 93 457 99 49
E-mail laploma.llibreria@gmail.com