ESPECIALITZADA EN ÀFRICA NEGRA

c/ Sicília, 332 08025 BARCELONAwww.laploma.org

08 de setembre 2011

ACTIVITATS DE TARDOR
TERTÚLIES SOBRE LITERATURA AFRICANA
4t. Trimestre 2011
ACTIVITAT GRATUITA
Un cop hem deixat enrere aquest estiu tant atípic, meteorològicament parlant, amb les forces i ilusio renovades reprenem les activitats a
la rebotiga de La Ploma
Per a la primera tertúlia sobre literatura africana de la temporada hem triat el llibre “Los negros nunca irán al paraíso” de Tanella Boni, escriptora natural d’Abidjan (Costa d’Ivori), va néixer el 1954, després dels estudis inicials al seu país va completar la formació a la Sorbona de Paris, és una escriptora, poetessa i filòsofa de gran importància en l’àmbit de la literatura africana, te una extensa obra i ha estat guardonada amb nombrosos premis, “Los negros nunca irán al paraíso” és l’única de les seves obres traduïdes al castellà.
Els tres relats que configuren l’obra tracten de la qüestió post colonial, del desarrelament dels africans immigrants a EUROPA als que l’autora anomena, amb certa ironia, “negratas desarraigados”, una obra que ens farà meditar sobre la situació actual de la presència cada cop més evident dels africans a casa nostra.
Esperem que la tria sigui ben acollida pels nostres contertulians, aquest títol és un dels que estan inclosos en l’oferta especial que ja vam presentar abans de les vacances: diversos títols de la col•lecció del Cobre,
1 llibre 7 €, 3 llibres 15 €, una oferta molt interessant.
Els que estigueu interessats en aquesta activitat us esperem
el proper dia.6.. dijous a dos quarts de vuit del vespre (19.30)
Lloc a la rebotiga de La Ploma, Sicília 332, entre la plaça de la Sgda. Família i el carrer Rosselló, metro línies 2 i 5 estació sgda. Família, bus nº 19, 33, 43, 44, 50, 51, 54, 55.
Estarem molt contents de tornar a retrobar-nos amb els amics d’edicions anteriors i de rebre amb il•lusió als que vulguin incorporar-se a les nostres trobades.
Us esperem!!