ESPECIALITZADA EN ÀFRICA NEGRA

c/ Sicília, 332 08025 BARCELONAwww.laploma.org

26 de setembre 2011

DIA INTERNACIONAL DE LA TRADUCCIÓEl dia 30 d’aquest mes de setembre, Sant Jeroni, es celebra el dia internacional de la traducció.
Malgrat que en les dades bibliogràfiques dels llibres sempre hi figura el nom del traductor o traductora és un personatge rarament reconegut, només quan escriptors famosos o coneguts s’han dedicat a la difícil tasca de transcriure en una altre llengua una obra literària la crítica es fa reso del fet, generalment el públic lector ignora els noms dels professionals que es dediquen a una feina tant silenciosa i solitària.
Per tal de donar a la soferta tasca de la traducció una mica de la veu que mereix i que tant important és ja que una bona traducció pot fer més meritòria una obra es celebren diversos actes en diferents llibreries.
Us adjuntem el programa i esperem comptar amb la vostra assistència com un acte d’homenatge als traductors que fan una feina tant important i sovint ignorada.

A PARTIR DE LES 5 DE LA TARDA contarem amb l'assistencia a LA PLOMA de tres traductores que llegiran petits fragments de les obres que han traduït.

MÀRIAM SERRÀ,
CORAL ROMÀ
LAURA VAQUÉ

DISPOSAREM DE DIVERSOS LIBRES QUE HAN TRADUÏT AMB LA FINALITAT DE QUÈ ELS POGUEU FULLEJAR.